Mijn verhaal

Mijn verhaal

Saskia aan het woord

Als ervaren loopbaanprofessional begeleid ik jou naar passend én duurzaam werk. Samen gaan we op zoek naar werk dat bij jou past. Ik heb een brede kennis van de arbeidsmarkt in het Noorden van Nederland. Deze regio heeft meer dan genoeg te bieden!

Ik bied je ondersteuning om opnieuw plezier en uitdaging uit je werk halen. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer je minder voldoening uit je werk haalt of na een periode van ziekte.

Maar ik bied ook begeleiding wanneer je tijdens ziekte ondersteuning kan gebruiken bij het vinden van aanpassingen en compromissen in werk zodat je je werk vol kunt houden.

Mijn ervaring

Inmiddels heb ik zo’n 20 jaar ervaring op het gebied van loopbaanvraagstukken. In eerste instantie als jobcoach in de re-integratie en later als loopbaan- en mobiliteitscoach.

Regelmatig spijker ik mijn kennis bij door het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen. Begin 2021 heb ik met veel plezier de opleiding tot Bezielend Coach en Bezielend Loopbaancoach bij Adriaan Hoogendijk succesvol afgerond. Deze methode vormt sindsdien de rode draad door mijn loopbaantrajecten.

Mijn loopbaan

Via omwegen

Ook mijn eigen loopbaan kende de nodige hobbels en liep soms met wat omwegen. Mijn eigen worstelingen en uitdagingen in het leven leerden me om flexibel in mijn eigen loopbaan te staan en de regie te pakken. Rond mijn dertigste kreeg ik de diagnose van Endometriose, een chronische ziekte. Voor het eerst leerde ik de reden kennen van onder andere regelmatig terugkerende heftige pijnklachten vanaf mijn twaalfde jaar. Vervolgens heb ik ruim tien jaar lang de rol van patiënt gehad.

Door mijn chronische ziekte kreeg ik te maken met een grote operatie, het leren omgaan met fysieke beperkingen en de route naar een bijzonder lastig te vervullen kinderwens. Het dwong me om een paar flinke hobbels te nemen. Hobbels die aandacht voor mijn loopbaan in de weg stonden. Zo zag ik leeftijdsgenoten mooie carrièrestappen maken, terwijl ik mijn handen vol had om mijn hoofd boven water houden.

Uiteindelijk kwam ik fysiek in rustiger vaarwater en besloot ik het roer om te gooien en als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Dit is intussen alweer een paar jaar geleden en geniet ik enorm van deze keuze. In de loop van de tijd vond ik manieren en handvatten om mijn (levens-)wonden een plek te geven. Ik heb vrede gevonden met een bestaan dat niet altijd perfect is.

Voor mij heeft het ook iets positiefs opgeleverd: de start van Mild Coaching in 2022.

Mijn eigen praktijk op het gebied van loopbaancoaching

Ik vind het prachtig om mensen te helpen om zelf (weer) verantwoordelijkheid te nemen voor hun loopbaan. Met veel plezier begeleid ik ook jou.

Benieuwd welke opleiding en werkplekken ik heb gehad?

Kijk op mijn LinkedIn-pagina

Saskia over perspectief:

Mild-Coaching-natuur-in-Haren

“Een vitaliserend loopbaanperspectief
vergroot de veerkracht en verkleint
de kans op burn-out (achtige) klachten.”

© mildcoaching | design: jei-communicatie